sandrasrobin

glad

Nu är väntan över efter många timmar. Men nu är jag Glad och lycklig ♥ ♥

väntar

 
 
 
 
Vad jobbigt det är att vänta i bland måste man, Men om man heter Sandra är det extra svårt och då kliar det i fingarna:)  Men om man hittar på något går tiden fortare jag har väldigt svårt med det att bara sitta och läsa en bok . 
 
Har fått Inflammation i tanden gör väldigt ont när jag borstar i bland är jag lite slarvig med mina tänder ajabaja:) Då blir det lätt Inflammation
 
 
Annars har jag det bra på min semester hoppas vädret blir bättre. Har plockat bort rätt så många bilder från min blogg man behöver ju inte ha 200 bilder:)
 
 

glass

När man är trött så kommer kärleken med glass till en<3

fattar inte varför jag är så trött har ju semester i 4 veckor borde ju vara pigg. men det är väldigt trist väder så det är nog därför. Hoppas det blir bättre Snart


midsommar.

Min midsommar firade jag i hällevik tillsammans med familj och släkt.
vi lekte lekar som pappa hade ornat tyvärr så förlorade mitt lag:) vi åt en massa god mat Tycker vi åt hela tiden sebbe var värst:) en trevlig och mysig dag var hemma vid ett tiden på natten. kommer fler bilder sen

i går var vi trötta så det blev en slappdag med tvätt . på kvällen var vi på tårtkalas hos mormor och morfar tårta som blev över från midsommar.



fest

I dag har vi haft våran avslutning fest för Pia. i morse när man vaknade kände jag mig starkt vi har vetat det Så länge nu att hon skulle sluta. men innan jag skulle hålla mitt tal tänkte jag nu är jag redo men så fick jag gå ut då blev jag ledssen. efteråt gick talet Hur bra som helst och fler tårar kom.

så många tårar, musik Och skratt så Kan jag säga om dagen blir en lyckad dag. tror pia också känner så. kommer sakna henne Mycket men Som tur är finns ju Facebook:)

i morgon är det midsommar då ska vi till hällevik Nej jag och Robin åker hem sen igen på kvällen tycker inte om att sova där trivs hemma:)

fest.

Just Nu har jag många bollar i luften hinner ju knappt inte städa bara har så mycket att göra. Får gå upp lite tidigare i morgon.

i Dag har vi haft midsommar fest på jobbet med midsommar tårta, tror vi blev 37 personer det var en mysig dag. kom också lite tårar för Pia fick en jätte fin present av personalen som jobbar i huset. Då tänker man om det kom tårar i dag hur ska det gå då på torsdag. men det får komma Kommer att sakna Pia hon har hjälpt mig jätte mycket

Har träffat min nya arbeteskollega hon verkar jätte trevlig en mysig tjej så det känns bra med henne. får lära känna henne bättre efter sommaren när vi jobbar i hop på riktigt.

helgen

i helgen har vi varit på student i Småland trevligt var det men drygt att köra 3 timmar dit och tre Timmar hemma lite jobbigt. Men en Trevlig student med god mat.

dagen efter mådde jag inte så bra sov mest och hade huvudvärk ska bli bättre på att dricka resob varje dag för jag är dålig på att dricka.

i dag skulle man ta tåget hem fick höra det var inställt då blir man sur , fick sitta en timme i lund + att jag fick stå i tåget hela vägen till Hässleholm vilken röra. Hoppade av i Önnestad fikade på jordgubbar hos Sofie och sebbe gott.

i morgon blir det spännande när jag ska få träffa mim nya arbetskollega

stressigt.

i bland sitter man här och har inget att göra då tycker man det är tråkigt och tänker varför händer det inget roligt. Men nu när man Har för mycket grejer att göra blir man lite stressad.

först är det jobb i morgon efteråt hem, packa ducha, vidare på en grej med jobbet vara där en stund sedan ta tåget till lund lite stressigt men allting går:)

vi ska på student på fredag i Småland Robins kusin därför måste jag resa i morgon.

i morgon är det bara en vecka kvar tills Pia slutar går så fort Nu. Där är med blandade känslor vi har ju jobbat i Hop i 4 år, Men livet går vidare och jag är glad för hennes skull. så nästa vecka träffar man sin nya arbetskollega mycket Som händer:)

Nu är det dax att sova upp tidigt i morgon måste städa av lite har tvättat mina täcken och bytt i sängen då Blir det dammigt

Facebook

Har skaffat Facebook igen bara på prov se hur jag klarar Det, Mådde bra utan det men jag saknade det. Har lovat mig själv att inte skriva så många inlägg man gör saker i bland utan att tänka sig förr

i dag har jag Klippt mig så säger hon i kassen du har redan betalat nej säger jag det har jag inte men det står i våran datorn. Jag betalade i alla fall vill ju göra rätt för klippningen var dyr. det måste vara fel på hennes dator. efteråt Var vi och köpte studentpresent

dagarna har gått fort har varit ledig 4 dagar, Nu jobbar man bara 8 dagar till sedan semester:)

Köpenhamn

Ja vad ska jag säga om dagen i Köpenhamn det blev ju inte riktigt som vi hade planerat, Tanken var att vi skulle besöka en mötesplats och Ströget sedan skulle jag åka hem.

resan tilll mötesplatsen tog väldigt lång tid många byten med tåg, buss mötesplatsen var jätte fin där fanns allt man Kunde tänka sig,Men kan man inte danska är det inte så lätt att förstå vad dom sa:) Resan dit tog väldigt lång tid så därför hann vi aldrig med Ströget det gör inget annars hade jag väl shoppat loss:)

Jag är väldigt glad att jag fick hjälp hem Annars hade jag aldrig klarat det med så många byten, Det har blivit en liten utflykt i dag:)

i morgon är man ledig först en runda till Önnestad sebbe och Sofie Håller på i sitt nya hus bygger kök. På kvällen kommer Robin till mig

resa

i morgon är det då Danmarkresan ska bli roligt Hoppas på bra väder. jag Var nervös för i morgon när jag skulle åka tillbaka själv men det är en till Som ska resa hem samtidigt som mig så jag kan vara lung:)

Har sovit jätte dåligt i natt typ 12 somnade man, Det är mycket Som händer i mitt liv just nu saker Som är bra men Som kommer ta tid men allt blir bra tillslut <3.

Nu är det dags att sova upp tidigt i morgon.



strejk

Helgen gick fort som vanligt fast jag var ledig i 4 dagar härligt:)

Denna veckan blir det med lite ledigt, jobbar i morgon på onsdag åker vi till Danmark med jobbet sedan är man ledig torsdag_söndag jag ska inte sova över i Danmark Tycker inte om att sova borta+ min nattskräck

Det är ju tyvärr strejk med Öresundstågen hur länge det ska hålla på vet vi inte. så Vi får ta pågatåget till Malmö och bussen till köpenhamn och när jag hem igen blir det bussen från Danmark och tåget från malmö ska jag väl klara av:)

jobbar tre veckor till sedan är det semester i 4 veckor ska bli härligt Hoppas på bra väder