sandrasrobin

helg

Då var det fredag kväll och helg

Täcket funkar bra har sovit 10 timmar i natt och 9 timmar förra natten ;-)  känner mig mer utvilad hoppas att det hjälper.  

I morgon är vi bjudna på middag hemma hos mina föräldrar Sofie,  sebbe och farmor kommer också trevligt 💝 vi äter god mat och sedan går vi på kyrkogården och sätter ljus 💝 

På söndag ska vi till Ola till hans nya hus och ser hur han har det trevligt 

Ha en härlig helg 💝 

hej

Har hämtat mitt täcke i dag så nu ligger jag här med 6 kilo täckte med kedjor i  spännande hoppas på en god sömn 😃

Nu har vi kommit i gång igen med våra promenader gått två gånger denna veckan duktig👍 känns skönt att vara i gång igen 

På jobbet går det sådär inte alls roligt mer tyvärr hoppas det blir bättre . Min kära farfar sa allting löser sig hoppas det. Man ska ha roligt på sitt jobb inte höra en massa vad folk tycker om personen. Och tyvärr tråkiga och elaka saker som dom säger .

Nu hoppas jag på en god natt 🌃 

I går

Nu har man ställt tillbaka klockan till vintertid och det känns som det är mitt i natten, men vi får ju sova en timme extra.

I går var vi på fest hemma hos Sofie och sebbe jätte trevligt god mat, tårta och ett trevligt sällskap tack 💝 

I dag har vi haft Laila på besök trevligt fikat lite .

Nu är jag så trött att jag ska sova, har redan sovit en stund :-) 

Nattinatt 😘 

snart helg

I morgon är det fredag igen det tycker vi om när det är helg :-) 

På lördag är det både inflyttningsfest och kalas hemma hos Sofie och sebbe ska bli trevligt 💝 
 På söndag kommer Laila fullt ös 

Känner att jag börjar få lite ont i halsen igen vill inte det hoppas det går över snart .



suck.

För ett par veckor sedan var jag och beställde ett nytt id _kort lämnade foto på mig också.  I dag ringer dom från sparbanken och säger jag måste ta ett nytt foto dom sa gå på Andersson i stan.  Kom till stan och frågade om det fanns någon affär som heter så. Nej dom la ner för ett årsedan suck säger man då.  Fick ta foto på allfoto så nu hoppas jag att jag blir godkänd 😃 

Annars är allt som vanligt. Vi har bara varit slarviga med våra promenader nu ett tag men det har ju inte varit så roligt väser att gå i heller.  Kallt och regn ☔.  Hoppas det blir bättre väder. 

trist väder

Vilket tråkigt väder Rengar inte alls roligt.  

Ändrade planer i dag skulle ha haft besök av Laila men hon blev sjuk krya på dig <3 så i dag blir det en mysdag har bakat en äppelkaka.

I dag fyller min favorit sebbe år grattis 🎉 . Nästa helg ska vi fira dig 

helg.

Då var det helg igen har tvättat och varit på stan med mamma köpte en golvmopp så nu kan jag städa:-) 

Snart blir det stan igen med Robin han ska baka men vad det blir för något blir en överraskning spännande.

I morgon ska jag baka :-) sen får vi besök av Laila fullt upp.


I dag

Vad trött jag är hade ju en jobbig kväll i går.  I dag mår  man bättre. 
 
Dom säger så mycket man ska äta rätt dricka mycket. Jag ska försöka äta rätt i bland händer det att det blir middag två gånger om dan i bland kakor,  chips inte bra bättre med frukt . Äter för mycket och då säger magen stopp.  Ska försöka tänka bättre :-)  dricka är jag väldigt dålig på.
 
I morgon är man ledig skönt så det blir en lugn dag 
 
 

ont

Att ha magsmärtor som det krampar i magen har jag precis haft man får så ont så man vet inte vad man ska göra.  Brukar ta värmedyna sen svettas man tar en stund och sedan mår man bättre hemskt är det. Vet inte varför det kommer så. 

Nu är klockan mycket jag skulle sova för längesen:-)  i morgon är det vä som gäller 

Nattinatt 😘 

Vilken dag

Vilken galen fredag först jobba och sedan skulle vi ha sjungt men det blev inställt.  Hem och sedan till Coop och ta kort och till banken.

Vilken röra på banken jätte mycket folk  väntade kanske 30 min första lappen skrev hon fel andra lappen blev det också fel jag skulle skriva mitt namn på en linje som man knappt såg suck :) men sen blev det rätt. 

Efteråt var det ju att testa 3 olika täcke och det var inte lätt men nu har jag valt ett när det kommer vet jag inte först måste kommunen godkänna.  

Och sedan har jag gjort potatismos inför i morgon middag till oss. 

Nu är man trött vet en som kommer sova gott :)

I dag

Mår bättre i dag känns lite i mitt huvud men jag ska jobba i dag. Det är ju trist väder i dag kanske därför också 
 
I morgon är det fredag då är det fullt ös.  Först jobba och sedan ska vi sjunga på sommaro ska bli roligt.  Efteråt är det ta kort och med banken med mamma ska skaffa nytt id kort.  Sedan ska jag få testa det här täcket.  Och sen ska mamma färga håret på mig lite fin nu när det är höst.  Sedan kommer jag nog vara så trött;-)  
 
Dom var här i går från hsb och kollade vasken inget dom kunde göra får komma hit en annan.  Men när dom kommer vet jag inte. 

huvudvärk

Är hemma i dag med mår bättre men huvudvärken vill inte släppa hjälper inte med piller heller trist.  Dessa dagarna har jag tittat på gammla barnfilmer roligt 😂 Men i morgon ska jag jobba.
 
Nu får jag stiga upp har stopp i handfatet på toa vattnet vill inte rinna ner som det ska ta jätte lång tid. Så dom kommer nu kl 10 

sjuk

Då är man sjuk fryser som bara den och har ont i halsen. Kände det redan i går kväll men testade ändå lite i dag på jobbet men fick gå hem, så nu blir det vila i dag och i morgon så man snart är frisk igen 💝

middag

I går hade vi middags gäster mamma, pappa, Sofie och sebbe.  Vi bjöd på tacos och så hade vi bakat äpple o kanel krans en mysig och trevlig kväll💝 
 
I dag är det söndag man hinner inte med tiden går så fort . Ska tvätta lite i dag .
 
I fredags var jag och pratade om mina sömnproblem så nu är det kommunen som bestämmer om jag ska få ett täcke. Har fått en ny tid på fredag igen .
 

fredag

Då var det fredag igen och i dag är det frukost buffé på jobbet kan ju inte bli bättre :-) 
 
För ett tag sedan kom ju en fotograf och tog bilder på jobbet nu har bilderna kommit är nöjd :)
 
I eftermiddag ska jag och mamma välja ett täcke till mig kanske sover ännu bättre då.  Det ska vara en trygghet för mig. 
 
I morgon får man middags gäster Sofie sebbe mamma och pappa ska bli trevligt 💝 
 

höst

 
I dag är det den 1 oktober nu har hösten kommit känns det som kallare ut och mökare ute. Det som är mysigt med hösten det är ju att man kan tända ljus :)
 
Dagarna springer i väg redan onsdag i dag och jag jobbar på som vanligt, Tycker det funkar bättre nu på jobbet dessa tre dagarna ska vi ha två praktikanter och så ja så det kommer vli mycket folk men det är ju bara tre dagar.
 
har fått blåsor i munnen igen när robin har varit sjuk då får jag alltid blåsor nu har jag två stycken samtidigt gör såå ont :( 
 
Nu får jag väl fixa mig och cykla till jobbet orkar inte men man får ta sig i kragen och se glad ut:)