sandrasrobin

information

Mår lite illa i kväll men vet varför. Åt våfflor i dag på skärdal kunde inte låta bli så gott 😋 hade piller med mig men det blir för mycket Av det goda. 

Har fått information av min chef i dag börjar nästa vecka på österäng kommer jobba måndag ,tisdag och torsdag . Och är ledig varje onsdag Och Fredag så kommer det se ut i februari sen får vi se vad Som Händer . Känns bra att veta vad som kommer att hända .

I morgon ska jag köpa en chokladlåda till skärdal som ett tack för dom har varit så snälla  💝

Nu är det helg igen snart har verkligen gått fort . Blir nog en lugn helg igen 😃 

trött

Vilken dag har varit fullt ös.  Jag har jobbat, handlat, bytt i sängen gått promenad och tvättat.  fullt upp så nu är man äntligen färdig känns i fötterna. 

Då är min vecka snart slut på skärdal tiden går fort när man har roligt 😂 får information i morgon hur det blir nästa vecka för mig .

Det går magsjuka igen på skärdal det är ju inte säkert jag har träffat dom som har det . Men nu är det peppar peppar igen hjälpte ju förra gången 😄

jobb

Har man inte jobb så skaffar man sig ett. Säger ju dom och det stämmer :-) 

Har varit duktig i dag torkat av alla mina stolar i köket,  och sedan blir det stopp i duschen hår som hade fastnat så äckligt.  Men nu är där också rent 👍

mål

 
Häromdagen var jag  hos min kurator vårt nya mål  är ju att prata lite om jobbet, och sedan ska jag får hjälp med typ jag har ju svårt det här med hur mycket hinner man på en timme? är alltid ute i god tid, och så ska hon hjälpa mig med att planera vad behöver man handla hem inför en vecka vad kommer jag att äta så man slipper man gå och handla igen. Känns bra detta:)
 
Det har ju varit magsjuka på jobbet har gjort mig lite nervös jag tänker för mycket på det och det ska man ju inte göra. jag har klarat mig som tur är:) Har  druckit snaps nu i två dagar för att döda  Bakterieri magen och käkat vitpeperkorn. jag som inte dricker snaps men jag gjorde det blev röd om kinderna och varm i kroppen:)
 
 
i dag har vi gått promenad, I morgon är det jobb igen på skärdal som gäller. 

ledig

Skulle ha jobbat i dag.  Men personalen har fått magsjuka tvi tvi,  så nu är det peppar peppar som man brukar säga 😃 får äta vitpepparkorn. Dom säger att det kan hjälpa 

Så jag blir ledig i dag blir att städa av här hemma kan inte sova mer i alla fall. 

helg

I dag har jag börjat på skärdal och hela nästa vecka kommer jag att vara där roligt trivs ju bra där ute.  Måste säga Jag märker skillnad på skärdal är det full rulle hela tiden inte många minuter man sitter ner :-)  men det är roligt så går dagarna fort. 

I morgon är det fredag,  har inte så mycket planerat i helgen. Ska träffa min kurator i morgon höra lite hur det har gått med mitt täcke än så länge funkar det jättebra har mindre nattskräck nu så det är skönt. 

Sedan har det varit väldigt tufft på jobbet så ska bli skönt att kunna prata av sig lite <3 

suck

Det ha varit skönt med helg kunnat vilat upp sig lite och ha träffat sina nära och kära 💑 

Var ju på kalas i lördags var trevligt god mat och Oskars kompis spelade gitarr och sjöng vilken kille. Så duktig på att spela och sjunga :-) 

På jobbet är det lika rörigt men så kommer det nog tyvärr att vara ett tag innan man vet säkert att detta gäller . Jag ska till kuratorn på fredag rensa bort mina tankar i Alla fall 💝 jag vet att jag ska i alla fall vara ute i vä hela nästa vecka och att jag får fortsätta med mitt café blev jag jätte glad för. 

I dag har vi gått promenad inte alls Roligt . Har ju vilat en vecka så hade väldigt ont i mina fötter suck bara problem 😄

mitt Café

I dag har det gått bättre på jobbet,  har haft sandras fredags café. Där jag bakar olika kakor Var jätte roligt och mycket folk som kom och ville smaka på mina kakor roligt med beröm hoppas detta fortsätter 😄

I morgon är det kalas för min kusin ska bli trevligt . ?

Det är skönt att det är helg har varit en tuff vecka . Men i dag mår man bättre och Detta kommer att bli bra igen får tänka positivt 💝

jobbigt

Just nu mår man inte så bra många tankar i huvudet,  ska vara på skärdal i några dagar tills allting har lagt sig tur att jag kan vara där.

Har varit en jobbig vecka har hänt mycket.  Men allting löser sig 💝 💝 tror det blir bättre sen när allt har lagt sig ?.

💝💝

Dagarna rullar på tycker jag.  Fast i går var det ingen rolig dag på jobbet fick veta en tråkig nyhet kom som en chock både för mig och för mina besökare.  Vill inte säga mer om det.  Men nu kan det bara bli bättre ta en dag i taget <3 

I dag har man varit ute i vä där är det full rulle varje tisdag 😄 och jag trivs jättebra där ute .

Annars har det inte hänt så mycket mer än jag har väldigt ont i mina ben . Tror det är för jag trillade på emporia i lördags , så jag har fuskat nu i två dagar , vädret har ju inte varit så roligt heller .

shopping

i går var vi på emporia hela dagen jätte trevligt, Köpte en desigual plånbok kunde inte låta bli när den var på rea:) och sedan blev det en tröja som jag ska ha när jag jobbar.
 
Vi åt jätte gott på Jensen's Bøfhus men ni som känenr mig vet ju hur jag är att jag gör bort mig:) så när vi skulle gå därifrån missade jag att där var ett tappsteg så jag trillade slog mig som tur var inte. Jaja det händer alltid mig något.  Efter emporia åkte vi hem till Laila och fika på gräddbullar. Det blev en lång dag var hemma 20.30 och klockan 21.00 var det biokväll hos Mamma och pappa, men det var en jätte trevlig dag.
 
i dag är man lite trött har blåst som bara den i natt, så nu blir det snart en promenad med mamma.
 
denna veckan som kommer är det ju job då blir det som vanligt igen med maten har blivit för mycket av det goda, Jag har sagt det förr men nu ska jag ta atg i det, cykla varje dag tilll jobbet ,ut och gå promenader och äta rätt så blir det nog bra :) man märker ju det på kläderna:)
 
 
 
 
 

jobbat

I dag har man jobbat första arbetsdagen efter ledigheten.  Det gick bra hade inte så mycket att göra blir lugnt i morgon med.  Sedan nästa vecka blir det som vanligt igen med aktiviteter. 

Nu har man precis gått promenad är med i en grupp på Facebook man ska ha gått 100 promenader innan det är midsommar.  Det är ingen tävling men lite roligt att se om man klarar det 😃 

I helgen blir det emporia med Laila ska bli trevligt  en hel dag . Jag ska försöka inte shoppa så Mycket nu har man ju köpt lite när man har varit ledig:-) 

Vilken dag

Min dag började dåligt var på Coop och handlade, kommer hem och hittar inte mitt bankkort panik får man då tillbaka till Coop som tur är hade någon snäll person lämnat in det.  Tur det finns snälla människor.💝 

I går var man på stan 3 gånger har nog aldrig varit så mycket på stan 😃 köpte en vår jacka och en Klänning roligt att shoppa. 

Nu.precis har vi gått promenad i det härliga vädret försöker vara duktig och hänga på varje dag 😃 

blåst

I dag har vi också varit ute på promenad fast i dag blåste det som bara den och små regnade inte alls roligt men vi var duktiga och kämpade på 👍 

I går var jag på biokväll hemma hos mamma och Pappa tittade på nya beck var bra helt okej men jag har sett bättre av beck måste jag säga .  I kväll blir det ny film saltkråkan det blir man aldrig för gammal för att se 😄

Skulle upp på stan en runda vet inte om man orkar promenaden tog slut på mig. Inget viktigt ändå på stan tänkte köpa mig två tröjor som man kan ha när man är ute och går .

I morgon ska vi dansa ut julen 


nyår

Nu är nyår över och vi är inne på nytt år  se vad som händer detta året 💝 

Jag firade min nyår hemma tillsammans med Robin , vi åt jättegod mat oxfilé ,rödvinssås och potatismuffins med riven Ost i super gott . Till efterrätt hade vi Tobleronemousse med hallon . 

När klockan Var 12 kom mamma och Pappa upp så vi stod på balkongen och tittade på raketernaoch skålade . Kunde inte ha blivit en bättre nyår .

Om en stund blir det promenad måste röra mig har ett nyårslöfte se om jag klarar av det 😃 

Om en vecka börjar man jobba igen , har inget planerat nu rätt så skönt så man är pigg tills man börjar igen