sandrasrobin

trött

Denna veckan har det varit fullt upp, varit på torget, varit på bilbingo och var i tivoliparken häromdagen och såg Wilde springa.  Inte konstigt Att man är trött..


Hade möte i går på jobbet och med arbetsförmedlingen jag har fått två år till på jobbet så det känns jätte roligt.  Trivs jättebra där och dom trivs med mig :) jag trodde inte från början att det skulle bli så här bra <3 

I kväll mår man lite sådär är väldigt trött och har fått blåsor i munnen blä det gör så ont.  Brukar ta en vecka sen blir det bättre. 


I helgen inget planerat förutom på söndag då är det morsdag då ska vi hem till farmor. 

bilbingo

Hej. I dag är man ledig skönt men man har saker att göra ändå om man vill :) har varit på netto och handlat lite och nu tvättar man. 


I går var vi på bilbingo var roligt spännade att testa på för första gången.  vi vann inget var väldigt nära men farmor vann :) det som var svårt det var att sitta i en bil så länge och vara tyst :) vi var hemma igen typ vid 22.00 så det känns man är lite trött i dag 

I kväll ska man till tivoliparken och se Wilde springa får dit och heja på han.  Så ingen rast och ingen ro :) 

mycket som har hänt

I fredags sjöng jag i tivoliparken gick jättebra och jag vågade gå fram :) och efteråt var det allsång och picknick med en god sallad och ett trevligt sällskap.  

Vilken helg det har varit annars.  Sverige vann melodifestivalen eller vad det nu heter :) och IFK handboll vann guld i går bättre kan det inte bli :)

I kväll har man varit på torget och sett alla IFK männen. 

I morgon kväll åker man på bilbingo hoppas man vinner lite.  

godmorgon

Godmorgon.  

I dag ska vi sjunga i tivoliparken spännande och jag ska försöka ställa mig längst fram och twista bra :) efter man har sjungit så blir det picknick i tivoliparken trevligt. 


Håll tummarna 👍 

I går.

I går sjöng vi på konserthuset tillsammans med förskolebarn.  Var jätte roligt :) jag tycke det gick bra får bara öva mig på att ställa mig längre fram så man syns och på att twista.  Har ju en ny chans på fredag :)

Annars är det som vanligt denna veckan är det lite mycket att göra men det är roligt.  ?

hej.

Häromdagen var man ledig och varje gång jag är ledig så blir jag sjuk. Fick sån huvudvärk och sov för det mesta. 

Var ute en runda i tid vilka fina tulpaner vi har,  men alltid när jag är ute så Rengar det ju så klart.  Har otur med allt :)

I går jobbade jag hade en kort dag så det gick bra. Vi hade knappt inget att göra. 

I dag ska vi ta tåget till önnestad hälsa på Sofie och sebbe trevligt.  Jag har köpt god fika :) 

Nästa vecka kommer gå så fort kommer hända mycket spännande saker :)

matta

Köpte en ny matta i går i mitt stora rum.  En grön matta har ju gröna gardiner..vilken skillnad känns som ett helt nytt rum 

jippie

Har fått en glad nyhet i dag,  min chef kom in på jobbet i dag och sa att jag får fortsätta på allögården tills vidare.  Jippie så glad jag är kan inte bli bättre 👍 

I morgon är man ledig skönt jobbar igen på Fredag men har bara en kort dag så det går det också :) 

Vilket väder det Har varit dessa dagar och alltid när jag ska ut Rengar det och inga regnkläder har man med sig . Men det ska jag börja med bra att ha i väskan man vet aldrig .

Jag brukar säga det man blir ju vacker när det regnar , då sa någon till mig du kan inte bli vackrare än vad du redan är :)  <3

fredag

I går slutade man tidigt så var på mitt gammla jobb och hälsade på. Kändes konstigt att vara tillbaka men roligt att träffa alla igen. 

På kvällen var jag, mamma, Sofie och mormor på en restaurang jätte god mat har nog aldrig ätit så god mat innan och väldigt fint upplagt.  

I dag har vi sjungit på jobbet.  Det är så roligt att sjunga man bli glad av det.  Vi ska ju sjunga på konserthuset och i tivoliparken spännande :)

Nu är det helg härligt har inte så mycket planerat i helgen. 

hej

I dag börjar man senare inte förän klockan 11 skönt fick lite sovmorgon :) vi ska grilla någonstans i eftermiddag med pensionärerna.

Kan ni tänka er jag som inte gillar blommor och naturen ska få uppleva det i eftermiddag :) jag lovar att ta kort på.  Det kan ju bli trevligt ändå :)

I morgon slutar man tidigt då ska man hälsa på sitt gammal jobb.  På kvällen ska jag, mamma, Sofie och mormor ut och äta en tjejdejt vi tre :)

Och sen är det fredag igen :)

trött

I bland kan man undra vad som är fel på än. Jag är pigg på morgonen vill göra mycket men orkar inte sover mycket också.  

Är jag sommar trött kanske?  Eller behöver min kropp sova mycket, annars mår jag bra, testar en grej se om det hjälper. 

I går var vi i Eslöv på lite kalas,  hon är så snäll gunsan hade fixat allt laktosfritt till mig <3  så det var jätte god mat.  blev inte så sent var hemma 21.30

I morgon är det ny vecka igen,  har mycket planerat denna veckan.  Fullt ös som vanligt :)

valborg

 
Godmorgon
 
och så har det varit valborg Min började inte så bra.  Jag skulle baka på jobbet inför bingot tog det lungt tyckte jag men något hände med kakan och den blev bränd så jag fick cykla till willys köpa nya grejor och baka om suck. tills slut blev kakan bra och jätte god:) 
 
På kvällen tog vi tåget till malmö till Laila och vilken god mat vi fick där var nästan alllt som man kunde tänka sig  väldigt god mat och ett trevligt sällskap. en trevlig valborg, vi tog tåget hem 23.30 och var hemma halv ett på natten.
 
 
i går var man rätt så trött jag är ju inte van att vara hemma så sent:) så i går stortvättade man hade bara 6 maskiner.
 
 
om en stund ska man följa med mamma och pappa på stan, Robin sover han märker inte att jag är borta:)
 
sedan i eftermiddag far vi till eslöv på lite kalas.