sandrasrobin

i går

i går var jag på sommarlust hela dagen mycket folk som var där. Och på eftermiddagen var det dags jubileumskören att sjunga:) Det gick jätte bra men det var nervöst många som tittade på en. både Mamma, Pappa ,sofie och farmor var också där. och så Fick jag dansa många gånger älskar att dansa. Hade en Trevlig Dag

i dag är man ju ledig och jag har tagit semester i morgon med så om några timmar reser jag till robin gäller att passa på:) Först är det shopping med mamma







röd

i kväll Har jag haft en kaffegäst hos mig Pia har varit här,Hon fick ju se hur jag bodde nu innan hon ska sluta går så fort Nu. vi hade en Trevlig pratstund och jag fick beröm:)

i går var det ju fint väder jag satt ute på lunchen typ en halvtimme och jag har fått mycket färg på mina kinder, jag som aldrig brukar få någon färg. men det kliar och är varmt. är röd om kinderna:)

i morgon är det då dags för vår kör att sjunga på sommarlust Hoppas det Går bra:) jag måste öva i morgon svåraste är att sjunga på danska o engelska då får jag vara tyst:)

tårta

Såå varmt det har varit i dag nästan för varmt så Vi Hoppade promenden i kväll Har tvättat i stället motion det med:)

Karin Som jag jobbar med tillsammans med på måndagar ja det var hennes sista måndag i dag på österäng för nu tar Pia över tills hon ska sluta. Kommer träffa Karin fler gånger men det är ändå synd vi har jobbat bra i hop. hon hade bakat latosfritårta Som jag med kunde äta jätte snällt.
Blev så arg innan Fick brev från citykliniken att jag missade en tid förra veckan och skulle betala 320 kr men jag har ju inte fått någon tid dit då kan man ju inte missa får ringa dit i morgon.



morsdag

Och så var helgen över igen fast man inte gör så mycket så springer tiden i väg..

i Dag är det morsdag Mamma fick en blomma av mig förra veckan<3 vi Har fikat uppe hos mormor och morfar i kväll prinsesstårta fast jag tog pilla blev jag dålig inte bra:(

Nu är det en ny spännande vecka på gång. Händer mycket roliga saker:)





härligt väder

vilket härligt väder vi har haft i dag synd att man har jobbat inne hela dagen, Har jobbat ute i Vä i dag vi har haft underhållning med Barbro Som är med i Göingeflickorna och hennes man Lars. Det firade vi med musik och tårta.

i kväll Har jag varit hos Sofie Och sebbe gick inte att cykla dit bara vilken röra i stan, Blev bjuden på glass Hemma hos Sofie till det har man ju strössel men jag hällde för mycket så allt hammnade på bordet o lite på golvet Som det kan gå så dom fick städa efter mig:)

i morgon är det fredag då reser man till ♥ ni förstår nog vad jag menar:)
i kväll