sandrasrobin

semester

Då har man lite påsk semester fram till tisdag nästa vecka, skönt tycker man är väldigt trött nu om dagarna måste vara vädret har ju bara varit regn. 

I morgon ska jag, mormor, morfar och minna åka till Malmö gå på emporia ska bli trevligt.  Se vad man hittar för något roligt hoppas där är rea behöver i alla fall nya skor. 


helgen

Helgen vet knappt inre vad man har gjort får den springer ju bara i väg :)

Har varit på den nya gallerian i går jätte mycket folk blev nästan för jobbigt. Men en fin galleria och bra affärer.  Jag köpte en tröja, linne och underkläder. 

Om en stund får man kaffegäster ska bjuda på våfflor ska bli trevligt och gott roligt att få besök <3

Denna veckan blir en kort vecka  det är ju påsk jobbar bara två dagar sen är man ledig 7 dagar ska bli skönt. 

Var hos kuratorn häromdagen fick bra tips så jag slipper bli stressad på morgonen att man gör det kvällen innan i ställettyp ta fram kläder på kvällen och göra vid sin matlåda.  

nöjd och glad

Godmorgon fast man hade önskat att man hade fått sova lite till tur att det är fredag :)

I går på jobbet fick man mycket beröm, bakade två kakor till bingot,  sedan frågade jag om jag fick ropa ut på bingot och det fick jag.  Gick jättebra dom tyckte jag hade en bra röst.  Så jag var nöjd med dagen hoppas det fortsätter så.  

Efter jobbet i dag ska man till kuratorn hon ska hjälpa mig hur jag ska kunna planera min dag bättre och lite sånt ska bli intressant. 

I morgon ska man städa och gå på stan har öppnat många nya affärer :)

På söndag ska man få gäster var ju våffeldagen häromdagen så jag tar det på söndag istället och bjuder på våfflor. Så fullt ös hela helgen :)

ny vecka

Godmorgon.  Då var vi inne på en ny vecka och nya tag innan påsken kommer till oss. 

I helgen var vi på restaurang hela gänget jag, Robin, mamma, pappa, Sofie, sebbe, Eva och Paul.  Jätte fin restaurang maten var god men jag hade nog förväntat mig mer av maten men det var gott och trevligt.  Efteråt fikade vi hos mamma och pappa. 

I natt har man sovit som en stock sov en runda i går på eftermiddagen sen somnade ma klockan 8 och sovit hela natten :) så i dag måste man ju vara pigg. 

Efter jobbet blir det promenad.

fredag

Och så var det fredag igen härligt :) denna veckan har rullat på precis som vanligt. 

Vi har varit duktiga med våra promenader två gånger denna veckan, pappa har fyllt år vi ska ut och äta i morgon på en fin restaurang och fira han lite då får man klä upp sig :)

 och vi har haft fint väder bättre kan det inte bli. 

Det är inte mycket jag orkar på kvällarna nu när jag jobbar är så trött så det mesta gör jag på morgonen när jag är pigg :)  märker skillnad med på min sömn har blivit bättre. 

Nu ska jag på Coop och köpa någon mat innan man ska börja jobba. 



helgen

Nu är det ny vecka och nya tag.  I helgen har det varit full rulle fast man är ledig har man mycket att hitta på. 

Lördag.  Då tvättade jag på morgonen är ju så pigg ,  på kvällen var vi uppe hos mamma och pappa och nära och kära.  Vi åt god mat och efterrätt och tittade på melodifestivalen.  Tack för en trevlig kväll <3

Söndag. Då gick vi en promenad kunde behövas :) efteråt färgade mamma håret på mig och jag fick fotbad kunde inte bli bättre :)  Sedan rullade man många köttbullar och sen hade jag ont i fötterna och i armarna blev sängen tidigt. 

I dag har det varit full rulle på jobbet som vanligt.  Sedan har det varit promenad fick en ny medlem i dag trevligt.  

Nu är det snart dags att sova.  nattinatt 

sång

I går sjöng vi i vår sångkör jätte roligt att det har börjat igen.  Vi ska öva nu inför den 18 maj då ska vi sjunga tillsammans med barn som är upp till 6 år spännande :)

Jag fick träffa mina gammal pensionärer också roligt att få se dom igen.  En tog mig på axeln och sa här har du det bra Sandra < 3

Nu har man gjort sig färdig för om en stund blir det lite kalas hos mamma och pappa med god mat och trevligt sällskap,  och så klart final i melodifestivalen :) 

bättre

Nu går det bättre på jobbet och min sömn har blivit bättre.  Nu när jag har vant mig med mitt nya jobb vet vad jag ska göra och så.
 
Idag är det bingo, se om det kommer lika mycket folk som förra gången då jag fick kokat mycket kaffe :) sedan i eftermiddag ska vi till Willys och handla lite passa på när någon kör .
 
I morgon blir det En bra dag . Det är fredag vi ska sjunga på jobbet i vår kör som börjar igen och mina gammal pensionärerna kommer dit ska bli roligt .
 
Sedan på lördag är det kalas för mamma och pappa.  Fullt upp :-) 

Härligt väder

I dag är det ny vecka igen har haft mycket att göra på jobbet inte mycket man sitter still . men det är bra då går tiden fortare och man sover bättre om nätterna. 
 
I Dag fyller mamma år <3 så vi har varit där på fika äppelkaka med vaniljsås mums  . Blir kalas på lördag för både mamma och Pappa som fyller år nästa vecka .
 
Härligt väder i dag med hoppas det håller i sig 

suck

Mitt nattskräck håller fortfarande på tyvärr över en vecka nu.  Jag har ju börjat på ett nytt jobb där jag trivs så man tycker det borde släppa nu.  Ska träffa kuratorn den 18 mars så blir det inte bättre så får vi se vad som händer.  Ska testa en grej i kväll som gör att jag slappnar av
 
Nu får vi snart besök av ola så ska vi gå på rosegarden och så avslutar vi med en god fika här hemma trevligt 

trött

Dagarna springer verkligen i väg på jobbet har att göra hela tiden det är bra för jag blir tröttare och orkar inte hålla mig vaken på kvällen 
 
I dag har det varit bingo där och jag säger verkligen så mycket folk där var 70 pensionärer som spelade fick koka mycket kaffe . Men det var roligt att se så mycket folk några man känner igen .
 
Har ju varit fint väder dessa två dagar så nu åker vinterjackan och skorna blir för varmt 
 
Nu är det Snart helg på lördag kommer ola ska bli trevligt ut och äta något kanske .

jobb

I går var det första dagen på mitt nya jobb.  kan säga att dagen gick väldigt fort mycket att göra  men det känns bra jag trivs där och alla är så snälla.  
 
I dag har jag och Robin varit förlovade i 3 år  <3 så det ska vi fira lite i kväll med god middag och en film .
 
I morgon är man ledig dom ska ha möte kan vara skönt att vara  ledig :-)