sandrasrobin

igår.

I går var vi i Sölvesborg med mormor och morfar,  sen kom mamma och pappa också dit. 

Vi tog en god fika och jag shoppade som vanligt :) sedan var vi på torget.  Som avslutning köpte vi mat. 


På kvällen klockan 9 var jag och Robin på bio.  Var jätte trevligt en bra film.  Var inte hemma förrän halv 12 i natt.  Lite läskigt att gå hem så sent. 

Om en stund åker vi till önnestad ska hjälpa till i trädgården.  Fullt upp :)


godmorgon

Godmorgon.  Om en stund ska vi åka till Sölvesborg med mormor och morfar.  Titta lite i affärer och fika trevligt. 


I kväll klockan 21,00 ska jag och Robin gå på bio. Ska bli roligt var ett tag sedan.  bion är inte slut förän halv 12. Så man får väl vila lite i eftermiddag så man orkar hålla sig vaken :)

Ha en bra dag 💝 


duktig

I går började jag senare på jobbet.  Vi hade grillfest.


Vi hade korv, potatis sallad,  grönsaker. Kaffe och tårta, lotteri och underhållning. Kan ju inte bli bättre.  Vi satt ute hela kvällen jätte trevligt.  Alla var nöjda. 


I eftermiddag har jag tvättat så funkar inte den ena maskinen.  Tar inget vatten, bara står och snurrar.  Så nu har jag ringt och anmält det.  Lagar den i morgon 👍

Nu ska snart jag och mamma ut och gå 
 Känner inte för det.  Men när det väl är över promenaden och har duschat då känner man sig nöjd. 

stranden igen

I morse blev det snabba ryck.  Vaknade 8,45, köpte bullar  och sedan hängde jag med till mamma och pappa till stranden gäller att passa på 👍 

Var jätte fint väder när vi kom ner där, blåste en hel del.  efter 2 timmar var det som att drar ner en rullgardin blev jätte mörkt så vi åkte hem. Men jag badade lite i alla fall med halva kroppen :)

I går var det lite fix här hemma tänkt vad man hittar mycket saker när man städar. 

Så min helg har varit bra.

stranden

I dag har man varit ledig brukar vara det en gång i månaden skönt.  

Skulle ha tvättat i dag men jag åkte till stranden i stället med mamma och pappa gäller att passa på.  Fick ju god glass på köpet gratis är gott 👍

sjuk.

Det har inte hänt så mycket sen sist.  Vi har fått sommar nu i alla fall fint väder varje dag 👍

I helgen skulle vi ha varit på kalas.  Men både jag och Robin mådde dåligt typ magsjuka.  Jag som älskar mat och brukar kunna äta åt knappt ingenting i söndags.  

Nu mår man bättre ska bara komma i gång med magen får ta det lugnt.  I bland får man tänka mer än en gång vad man stoppar i sig.  

Har slutat med  att äta penicillin skönt är det.  

lite blandat

Då var man i Köpenhamn förra helgen. Vi hade en trevlig dag och bra väder.   

Mamma och jag spelade på chokladhjulet, Mamma vann såklart en stor chokladlåda med daim i vilken turgumma hon är :)

Jobbet går bra rullar på som vanligt precis som dagarna gör. 

Kommer ni i håg hur mitt ben såg ut förra veckan?  I dag är det knappt ingeting kvar skönt.  Äta pencillin till och med lördag sen är det över.  
Har hänt lite andra saker aldrig ska man vara nöjd och glad är det inte det ena så är det det andra.  

Köpenhamn

godmorgon

Godmorgon.  Det börjar bli bättre nu med mitt ben, man märker skillnad nu när jag har fått rätt piller .Men är fortfarande trött får ta det lugnt. 


I dag åker vi till Köpenhamn går på tivoli och lite sånt hela gänget nästan ska bli roligt.  Så man få snart gå upp så man hinner det man ska göra 

suck.

Blev ändrade planer i morse fick åka till doktorn i alla fall.  Visade vara sig Borrelia av ett fästingbett. 

Han den andra läkaren som jag hade häromdan sa det inte var någon fästing och skriver ut allergi tablett och inte pencillin.  Vad är det för en läkare som gör så??  Borrelia kan ju vara jätte farligt.  Han den andra läkaren kände på benet och så i dag,  han bara sa ojojoj detta ser inte bra ut.  

Så nu ska jag ta pencillin i 10 dagar,  3 gånger om dagen så får vi hoppas det blir bättre, märker ju att jag är tröttare också och har ont i benet. 

Är ledig i morgon skönt har varit en jobbig vecka men allt som har hänt.


godmorgon

Godmorgon. Ännu en fin dag men fint väder. 

Behövde inte till doktorn i dag tur det, har blivit lite bättre och fått en annan färg.  Men jag får ha koll på det ändå. 

Jag är såå trött i dag.  Men blir ju det när man äter pencillin och har det här såret.  Jaja i morgon är det äntligen fredag 😄 

På lördag åker vi hela gänget nästan till Köpenhamn vi brukar ju göra det varje år 

glass

I dag har vi varit i Åhus med våra pensionärer och ätit glass 🍦 gott.  Vi hade tur med vädret i dag.  Doppade fötterna i havet lite för kallt.  

Mitt ben ser inte så bra ut har inte blivit bättre.  Så blir det inte bättre tills imorgon åker jag till doktorn igen.  Trist man blir ju lite orolig när man inte vet vad det är.  Fick panik i natt kliade som bara den. 


doktorn

I morse var jag hos doktorn. Behövde inte vänta så länge. 

Som tur är var det ingen fästingbett det var något annat djur som jag inte ha tålt.  men vad för djur kunde han inte säga.  Ska i alla fall äta pencillin i en vecka mot klåda.  Det värsta är ju att det kliar och är väldigt rött hoppas att det släpper snart 

Vi har fått fint väder nu. I morgon ska vi åka till Åhus med jobbet och äta glass.  Synd att sitta inne när det är så fint väder.  

Varmt

Så varmt det är i dag,  Men nu ska vi inte klaga på värmen vet inte hur länge det varar. 


Skrev ju i går om mitt ben. I morgon ska jag till doktorn har blivit värre.  Där var någon som trodde jag behövde ha pencillin, märker också jag är tröttare.  Får se vad dom säger i morgon.  Alltid är det något.


Nu ska jag är lite sen senare blir det promenad med mamma 

Hällevik

I går var vi hela gänget i hällevik.  Mormor bjöd på mat för hon hade fyllt år.  Gott och trevligt.  
 
Pappa har köpt en liten båt så jag och Robin åkte en runda roligt.  Sedan skulle jag testa att ro var inte så lätt svårare än vad jag trodde.  Gäller att ha kraft i armarna.. Sedan skulle jag fiska då fastnar kroken i en annan båt suck.  Bäst att låta sakerna att vara :) 
 
Har fått något på mitt ben,  vi vet inte vad det är för något blir större och det kliar.  Det är ju svårt att låta bli att klia också.  Nu ska jag  låta det vara.  Blir det värre så får en doktor titta på det